Община Благоевград възстановява хоризонталната маркировка и пътните знаци по уличната мрежа

благоевград

Две оферти бяха отворени в края на миналата седмица по обявената обществена поръчка с предмет „Възстановяване на хоризонталната пътна маркировка по уличната мрежа на територията на община Благоевград”. „ВИАЛУКС България” ЕООД предлага цена за изпълнение на поръчката 131 187 лв. без ДДС и срок на изпълнение 71 календарни дни, при 10 % авансово плащане. За 70 календарни дни със 166 531 лв. без ДДС смята да изпълни поръчката ДЗЗД „Сиг-Марк”.

Две фирми се конкурират и за изпълнител на поръчка с предмет „Монтаж, ремонт и поддръжка на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи като предпазни парапети и всякакво друго крайулично и крайпътно оборудване, свързано с организацията и безопасността на движението на територията на община Благоевград”. За изпълнението на тази поръчка фирма ЕТ „Димитър Янков- Кенеди Метал” предлага време за реакция 1 минута и цена 60 924 лв. без ДДС. „ЕЛПЕРФЕКТ” ЕООД пък предлагат да изпълнят поръчката за 49 800 лв. без ДДС и да отстранят възникнали повреди за 15 минути.

След като прегледа техническите параметри и всички приложени документи по образец, комисията ще реши коя оферта е „Икономически най- изгодна”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене