Интернет предаването „Неудобните“ прави истински фурор в мрежата!

Коментарното публицистично предаване „Неудобните“, чийто съавтор и един от създателите е нашия колега Веселин Стаменов, прави истински фурор в интернет, сочат статистиките и данни на Фейсбук и Гугъл. То само за няколко месеца би по влияние и рейтинг всичко де що е създавано на видео в Югозападна България и постави на колене местните кабеларки по креативност, гледаемост и дейност. Истинска гордост е, че човек на вестник „Градът“ участва и е един от авторите на проекта.
„Ще направим всичко възможно каузата на „Неудобните“ – а тя е единно гражданско общество – да контролира властовите процеси в държавата, да се реализира с пълната си сила в най-скоро време. Също така работим и по въпроса реакциите и коментарите ни да стигат до повече хора. Радващо е, че и вестник „Градът“, и вестник Топ Преса – югозападният таблоид, приеха проекта „Неудобните“ като свои и предлагат на хартия нашите коментари – така хората, които нямат достъп до интернет, ще имат възможността да станат част от проекта „Неудобните“…“, коментира специално за вестник „Градът“ Веселин Стаменов.
Другите автори и водещи на предаването са Методи Байрактарски, фактор в медийна група Топ Преса, и Мариета Димитрова, областен кореспондент на предаването „Господари на ефира“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене