Седемте закона на живота, с които се постига успех

Ранди Гейдж е уникален и безспорен специалист в областта на развитието на човешкия потенциал, просперитета и успеха, всепризнат гуру на мрежовия маркетинг. Книгите му са преведени на 20 езика и продадени в над 10 млн. тираж, пише Obekti.bg.

Сега той е мултимилионер, но не винаги е било така. Като всеки млад човек започвал различни видове бизнес, последният бил ресторантьорски. Но и той завършил с пълен крах. Ранди продава ресторанта си, разплаща се с част от кредитори и данъчни и пак остава с дълг от 50 хил. долара. От тази на пръв поглед безизходна позиция той започва своя път към успеха, надмогвайки своите съмнения, страхове, заблуди.

В следващите редове ви предлагаме да се запознаеме със седемте закони на живота – такива, каквито Ранди смята, че трябва да бъдат.

1. Закон за празнотата

Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Вие доброволно трябва да се разделите със стереотипите си.

2. Закон за циркулацията

Бъдете готови да пуснете това, което притежавате, за да получите онова, което желаете.

3. Закон за въображението

Първо трябва да видите процъфтяването във вашето въображение. Направете описания на идеалния ден и не го показвайте на никого, освен на някой, на когото имате пълно доверие. Пазете това описание, така че да ви е под ръка и го препрочитайте в свободното си време.

4. Закон за творчество

Човек може да постигне процъфтяване чрез енергията на мисленето си, интуицията и въображението си.

5. Закон за даване и получаване

Ако вие дадете нещо, то ще ви се върне в десетократен размер. Когато получавате блага, е много важно да ги разделите с околните. Ако имате дар и не го използвате – вие обиждате Божествената си същност. За да се отнасяте с почтителност към способностите си, трябва да се радвате на даровете си и да ги споделяте с другите. Ако го направите ще привлечете още повече блага в живота си.

6. Закон за десятъка

Вселената винаги взима своя десятък. Това просто е Законът на благодарността на източника на подкрепа- 10% от всичко, което имате. Вие никога не знаете как вашият десятък ще се върне при вас.Парите са обикновено явление. Но той може да дойде при вас във вид на примирение с някого, с ново приятелство, като оздравяване и т.н.

7. Закон на всеопрощението

Ако не можете да прощавате на хората, вие не може да приемете своето богатство. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, любовта не може да намери мястото си в нея. Трябва да се избавите от отрицателните чувства, които ви разяждат и не ви дават спокойствие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене