Бившата на Румен Радев не иска нищо да я свързва с него, взе важно решение за живота си

Красивата банкерка Гинка взе решение, което според нея, е трябвало да вземе много по-рано. Доскоро тя беше с фамилията на бившия си съпруг. Но тъй като не желае нищо да я свързва с него и иска да се отърси от сянката му, тя реши да си върне моминската фамилия.

Очарователната банкерка вече е госпожа Кесякова. Една от причините да си върне бащината фамилия е, че фамилията Радева вече принадлежи на друга. Няколко месеца след като стана официално съпруга на Румен Радев, настоящата първа дама Десислава Генчева прие и по документи фамилията му.

Десислава Генчева се възползва от пролуката между празниците и множеството почивни дни и попълни заявления за издаването на нови документи за самоличност. Те вече носи фамилията Радева и по документи.

Според слуховете причината бившата съпруга на Румен Радев да смени фамилията си е още една. Клюките гласят, че тя има намерение да мине под венчилото за втори път. От няколко месеца тя е изключително близка със свой колега от работата и двамата прекарват все повече време заедно.

Гинка Кесякова има две деца от брака си с Румен Радев – Даниела и Георги. Тийнейджърите учат в престижно столично училище и са под опеката на красивата банкерка. Те няма да се пренесат при баща си във вила „Калина“.

Гинка е категорична, че не желае охрана за децата си и иска те да останат в сянка от светлините на прожекторите, пише „България днес“.

Въпреки, че тя не поддържа връзка с Румен Радев, е в много добри отношения с всичките му роднини. Редовно се вижда с бившата си зълва Лозана, която също има дъщеря.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене