Кои са в 5-те на най-умни чалга певици

Кой каза, че на фолк певиците не им сече пипето? Кой каза, че сред тях властва само красивата обвивка, а липсва съдържание в нея?

Дали е истина, че образованието не е на уважение в техните среди? Ето имената на 5 фурии, които развяват диплома за висше образование, че дори и с магистърска степен.

Мария

Топ певицата на „Пайнер“ Мария се записа в Нов български университет, където усърдно заляга над учебниците по „Продуциране“ и „Музика“. Пеенето учи в майсторския клас на Етиен Леви.
Всъщност Мария е една от малкото певици, които специализират тясно в музиката.

Кали

Кали например също има висше образование, но по „Философия“. Тя има и завършена магистърска степен по Психология. Така фолк певицата се застрахова, че когато един ден чалга сцената й „отеснее“, винаги може да стане психолог.

Райна

Психология е голямата страст и на Райна. Всъщност първоначално Пилето записва „Елинистика“ в Нов Български университет, но после се прехвърля в другата специалност. Любопитна подробност е, че преди да започне кариера в „Пайнер“, Райна е била професионален модел в продължение на 5 години.

Малина

Произхождайки от семейство на ветеринари, Малина завършва Ветеринарна медицина, но така и не се развива в тази област. Все пак, разкрива, че преди време й се наложило да лекува тежко болен кон и дори го излекувала!

Ивана

Втори вариант за професионално развитие има и Ивана. Певицата на народа може да е спокойна за старините си, тъй като е дипломиран икономист, разкрива ШОУ. Тя е най-добрият счетоводител във фолка и знае как отлично да управлява парите си. Неслучайно Ивана няма една провалена инвестиция и не разчита изцяло на доходите си от „Пайнер“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене