Защо БТВ лъже за Банско, но никога не споменава Пампорово? Да не е свързано с едни зИлени пари?

Владимир КАРОЛЕВ
Тези дни във вечерните новини БиТиВито отново с лъжливи послания за ски зона Банско…
1. Според репортерката имало „влошено състояние на услугите според туроператорите“. Но не видяхме ни един туроператор, който да казва това.
2. „Основният разход е картата за лифт“ твърди убедено репортерка на БТВ. Каня я на уикенд в Банско. Аз ще й платя „основния разход“ картата. Тя ще ми плати неосновните разходи за хотел и храна.
3. „Малко след 12 има голяма опашка пред кабинката“. Ами има, защото тогава се пускат следобедните карти. Ако беше отишла малко преди 12, нямаше да види опашка.
4. Кафе и капучино били 13 лв в ски зоната според турист. Ами да беше видяла ценоразписа. 9 лв е кафе и капучино. Да не я мързеше толкова журналистката и да беше отишла до някое кафе в ски зоната и да провери. Да, за повечето българи е скъпо 3 лв за кафе. Е, и? И в Старбъкс за повечето българи е скъпо кафето.
Но най-много кърти с глупостта си сравнението на цената на картите на км лифт, която БТВ 5 пъти показа вчера. Вижте каква е за 5 бг ски зони в графиката.
Моля БиТиВиТу веднага да командирова репортерката Жерева да пита в Кюстендил защо дерат по 6 кожи с тая цена на лифт на км писти 🙂 18 лв на км писта?? Аве, кюстендилци, вие сърце нямате ли ве 🙂
P. S. А защо БТВ никога не споменава Пампорово и Боровец като коментира зимния туризъм в България? Да не би да е свързано с едни зИлени пари за медийно отразяване? Или с едни зИлени пари, които журналисти от БТВ са вземали за участие в едни зИлени семинари, правени с пари на евро и бг данъкоплатците. А да не се окаже, че и редактори, и програмни директори в телевизията са захлебвали еко-пари, без да информират зрителите?
Just asking 🙂

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене