„Пирин“(Гоце Делчев) направи първа сбирка за сезона! Оповестиха и на играчите отдръпването на спонсора Иван Арнаудов

Това направиха председателят на УС на клуба Иван Близнаков, треньорът Йордан Боздански и помощникът му Димитър Крушовски посрещнаха играчите

Събирането на играчите не бе съпроводено от дежурната за това време първа тренировка, а имаше по-скоро характер на запознаване с обстановката, след като от тима си тръгна досегашният главен благодетел. На събитието присъстваха 15-ина играчи, докато останалите бяха оповестили, че ще пристигнат по-късно. Резонно на място не бяха преминалият в „Царско село“ Мартин Газиев и най-добрият реализатор на „Пирин“ през есента Томи Костадинов, който ще играе през пролетта в „Брегалница“(Щип).

„Същинската част на тренировъчния процес ще започне в понеделник. Тогава ще има и около евентуалните нови попълнения, но и около тези, които ще решат да продължат кариерата си някъде другаде. Нашето желание е да задържим отбора от миналата година, но всичко е въпрос на личен избор и на лични планове. Имаме изготвен план и програма за зимната подготовка. Ще играем максимум 10 контроли, а първата от тях е предвидена за 21. януари,“ каза старши треньорът на „Пирин“ Йордан Боздански.

„При създадената обстановка знаем, че няма да е леко. В крайна сметка ще работим във финансовата рамка, с която разполагаме. Общината в момента остава основен наш спонсор и както винаги до момента ни подкрепя. Надяваме се да бъдат намерени и други хора, инстистуции, които да помагат. Продължаваме напред,“ коментира председателят на УС на „Пирин“(Гоце Делчев) Иван Близнаков.

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ОТБОРА ОЧАКВАЙТЕ И НА НАШИЯ ВИДЕОКАНАЛ!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене