Нови стряскащи разкрития за кървавото убийство в Санданско! Трагедията можела да се избегне, ако…

Кървавото убийство в санданското село Левуново днес на Ивановден е най-коментираната тема, хората са потресени от жестокостта, с която Красимир Голов закла родната си майка. След трагедията жителите на селото се разприказваха, всички са знаели, че Краси имал психичен проблеми, но не се вземали мерки, съобщава Struma.com.

Преди време в автобус към селото започнал да буйства, пребил двама души, но кметът на селото не направил нищо. За 41-годишният Красимир казват, че навремето бил талантлив футболист. Баща му, който починал преди около 2 години бил известен в района учител, а майка му след пенсия започнала да работи в оранжериите.

Красимир имал сестра, която живеела от години в Благоевград.

„Напоследък бе странен, само ходеше по улиците, гледаше лошо, казват хората днес, след случилото се. Те твърдят, че е трябвало Красимир да бъде настанен в клиника, още след първата проява на агресия, но това не се е случило.

Кметът на селото твърди, че не е негова работа да настанява болните хора, те имат близки и за подобни случай се иска тяхното съгласие. Каквото и да е жестокото убийство е прецедент в санданското село, по голяма трагедия хората не познават.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене