Изригва нова война в българския ъндърграунд! Подземни босове се хванаха за гушите

Таки и Маргините са на път да разпалят нова война заради 10 милиона евро

Оцелелите босове от ъндърграунд средите са на път да разпалят нова война, след като от два месеца се опитват да преразпределят средствата и властта си. Причината са политическите промени и фактът, че в страната има хаос в управлението. Мафиотските босове веднага се възползвали от несигурната ситуация и започнало ново преразпределение на пазарите, сочат анализи на агентите.

Таки и Маргините разпалиха нова война

Христофорос Аманатидис-Таки

Най-силните в момента босове – Христофорос Аманатидис-Таки, Евелин Банев-Брендо, братя Галеви, братя Маргини, Златомир Иванов-Баретата и Кирил Киров-Японеца, развалили близо двегодишното привидно примирие и се опитвали да завземат нови територии.

Братята Маргини

Само тези 9-има топбосове от ъндърграунда успяха да оцелеят от създаването на мутренските групировки в България до днес. Стотици техни „колеги” нямаха този късмет. Хората, от които цяла България трепереше и бяха недосегаеми за МВР, съд и прокуратура, не са скъсали с престъпното си минало, но вече не са и буйните момчета от 90-те години на миналия век. Те притежават милиони, живеят в палати, карат лъскави коли, спят със скъпи жени и пият питиета на възрастта на любовниците им. Но и живеят в страх дали ще се събудят през утрешния ден, или пък няма да се озоват в затвора.

Затова повечето от тях избягаха от България и живеят като царе в клетки в екзотични държави, но това съвсем не означава, че са зарязали бизнесите си у нас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене