София е под обсада! Хасково в паника

Изоставена раница блокира движението при „Лъвов мост“ в София. Полицията в Хасково отцепи булевард заради сак, оставен пред входа на хранителен магазин

Сигналът за изоставената раница на „Лъвов мост“ в столицата е подаден около 16.45 часа. Полицията е отцепила района. Извършва се оглед, съобщи МВР.
Бе съобщено също, че е отклонено движението на автобусите, преминаващи през кръстовището на „Лъвов мост“. Временно е спряно движението на трамваи 18 и 4 в участъка.
По-рано през деня районът по булевард „България“ в Хасково беше е отцепен, както и част от улица „Ангел Кънчев“, съобщи haskovo.net.
На мястото имаше много униформени полицаи, които бяха опънали полицейски ленти, за да ограничат достъпа до съмнителния син сак. Той беше  оставен встрани от входа на магазина, който не работи.
„Не е ясно какво има в него, но не е изключено да има взривно устройство. Още повече ситуацията се нагнетява заради атентатите в съседна Турция“, коментираха минувачи.
На място трябва да пристигнаха специалисти от служба ДОТИ. По данни на полицията, на сака имало бележка на превозна фирма, от която ставало ясно, че вероятно сакът е бил забравен багаж на пътник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене