Четирима от Хаджидимово, Сандански и Симитли задържани с амфетамин и канабис след полицейска акция

За трите празнични дни по коледните празници след проведена полицейска акция на територията на област Благоевград по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, полицейските служители задържаха четирима младежи от 15 до 22 годишна възраст с наркотични вещества. Срещу тях са образувани досъдебни производства и са предадени на съотвентните Районни прокуратури.

На 23.12.2016г. около 23:25 часа на ул.“Тодор Александров“ в Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от Д.Д. на 22 от Хаджидимово. При проверката е намерен и иззет плик с около 0,23 грама амфетамин. Д.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура – Гоце Делчев.

На връх Коледа около 04:20 часа на ул.“Първи май“ в Сандански, полицейски служители на РУ-Сандански, при извършена проверка на лек автомобил „Деу Набира“, извършващ таксиметрови услуги са открили и иззели от возещия се в таксиметровия автомобил К.С. на 19г. пакетче с около 22,20 грама канабис и електронна везна. 19-годишният дилър К.С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа, като случая е докладван и пред  Районна прокуратура – Сандански.

На 25.12.2016г. около 19:40 часа в района на ул.“Хр.Смирненски“ също в Сандански, полицейските служители след проверка на 15-годишен младеж от курортния град, са намерили и иззели две полиетиленови пликчета, съдържащи общо около 1,35 грама канабис. Непълнолетният младеж е задържан със заповед за задържане до 24 часа и е предаден на Районната  прокуратура в Сандански.

На 25.12.2016г. около 00:20 часа на ул. “Г.Димитров“ в Симитли, полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, са спряли за проверка лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от В.М.на 18г. от Симитли. Във водача на автомобила е намерена и иззета около 0,4 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. За случая е уведомена Районна прокуратура – Благоевград, като работата по случаят продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене