Кирил Домусчиев отговори на Гриша Ганчев

Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на нападките на един от основните акционери в ПФК ЦСКА-София ЕАД Гриша Ганчев

Домусчиев заяви в интерва за „Диема Спорт“, че „червеният“ клуб в Първа лига е отбор, различен от ЦСКА, който фалира на 9 септември. Преди дни пък Ганчев бе заявил, че български тимове действат с „подизпълнители”, визирайки 5-кратните шампиони.

„Като гледам как му свириха съдиите в последния мач (бел. ред. – 3:0 над Дунав), си мисля, че някои хора приказват прекалено много, ама носовете им стават дълги. Не е редно да го коментирам, но… Прекалено много злоба и пошлост има в българския футбол. Да клеветиш другия не помага с нищо.

Аз се надявам да има все повече конкуренти. Има отбори, които ни е трудно да побеждаваме, като Черно море, Локомотив (Пд). Левски, ЦСКА-София, защото това не е ЦСКА, са отбори с амбиции. Новаците също се представят достойно. Конкуренцията е голяма. Така се дава възможност и на младите да играят, когато има повече отбори,” каза Домусчиев и „върна жеста“ на колегата си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене