С детско парти откриват днес сезона на ски курорт „Картала“ край Благоевград

С детско парти ски курорт „Картала“ открива сезон 2016-2017. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.

Началото ще бъде поставено от 11.00 часа. Инициативата се организира съвместно с Община Благоевград и подкрепата на агенция „Бобо“. Аниматор, много игри, забавления, музика и танци очакват гостите на ски център „Картала“. Децата ще получат и обяд, след забавните игри. Цената за участие е 10 лв. Заявки могат да бъдат отправени на телефон: 0889 500 421. С откриването на сезона започват и изненадите за всички гости и приятели на ски курорта. Игрите и забавленията на открито и закрито ще продължат през целия зимен сезон. Организаторите са помислили както за децата, така и за техните родители, като са подготвили специално и за тях много музика и изненади. Дядо Коледа ще пристигне в ски- център „Картала“ на 25 декември, както повеляват традициите- с шейна. Той ще раздава подаръци на послушните деца, след като предварително проведе разговор с техните родители относно желания подарък. Родители, могат да се свържат с Дядо Коледа на посочения по- горе телефон.
Местност „Картала“ е живописен район, разположен в Рила планина, на 27 км. източно от Благоевград. Курортът предлага отлични условия за всички любители на зимните спортове и планински развлечения. Планинският терен се характеризира с голямо разнообразие и впечатляващи усещания. Ски центърът предлага отлични условия за всички скиори и сноубордисти – привлекателни ски писти, оборудван ски гардероб, както и ски училище за начинаещи и напреднали. Освен основния кабинков лифт, на пистите работят и малък учебен влек за начинаещите скиори и сноубордисти, както и ски влек тип „паничка”. Комбинацията от мека снежна покривка, хубаво време и отлична надморска височина е идеална за всеки, който иска да прекара ваканцията си сред природата. Огромно предимство е и разнообразието от зимни спортове, от които могат да се възползват туристите – сноу кайт (snowkait), сплитборд (splitboard), winter bike–скоростен зимен екшън, сафари със снегомобил, състезания (фрирайд, туринг), екстремно каране със водач,sled dogs – кучешки впрягове, походи с планински водач. Ски курорт „ Картала” освен, че е със социална насоченост има и неограничени възможности за забавление през цялата година.

През Сезон Зима 2016 – 2017 ще бъдат организирани: фестивал на снежните фигури и тематични партита, детски лагери. На разположение на гостите ще има аниматорски услуги. Повече информация желаещите могат да намерят на страницата на ски- курорта : www.kartalaresort.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене