ПОВОД ЗА ГОРДОСТ! Местни бизнесмени с престижен приз!

КСМ строй ООД една от най – авторитетните фирми в страната базирана в неврокопския край снощи беше отличена за пореден път за победител в националния конкурс сграда на годината в категория ваканционни комплекси с обект: Айвазовски парк град Поморие. КСМ строй освен престижна фирма са познати като корпоративни инвеститори, които направиха приказният туристически рай в село Огняново – СПА Хотел „Парадайс“
Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-значимите реализации в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през месец декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и други участници в строително-инвестиционния процес.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството – КСБ, КАБ, САБ, КИИП. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ1 и “БНТ Свят”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене