Андреа отвя Дългия за ЧНГ в Банско

Фолкаджийката се завръща ударно през декември

Калин КАЛИНОВ

Фолкпевицата Андреа е спасена от забрава!

Феновете на чалгарката ликуват, че любимката им се завръ­ща ударно на звезд­ния не­босклон. След про­дължител­на суша от участия и обречена на забра­ва Андреа с гръм и трясък се връща в родния шо­убизнес.

Певица­та успя да пребори дори кон­куренция­та в лицето на Слави Трифонов и екипа му. Ока­за се, че шоупрограмата на блондинката за новогодиш­ната нощ е много по-желана от тази на Дългия. Двамата ще кръстосат шпаги в съсед­ни хотели в Банско, но дока­то за Слави и компания все още има свободни места, то за участието на фолкдивата всичко е резервирано.

Родни випаджии са пла­тили крупната сума от 500 лева, за да посрещнат 2017 г. с песните на Андреа.

Декември ще е повече от успешен за певицата. Ос­вен крупната сума, която ще прибере по празниците, Андреа ще пее на подпийна­ли студенти на празника им и има още няколко изяви в провинцията. Преди два дни изпълнителката пя в Швей­цария, което беше истинска изненада във фолксредите, тъй като блондинката дъл­го не беше изли­зала извън стра­ната за учас­тия.

След като на­пусна Митко Пай­нера с амби­циите сама да се бори с кон­куренцията, кариерата на Ан-дреа тръгна стремглаво надолу. Певица­та беше обречена на провал и дълго време ни­кой не си спомняше за нея. За щастие любимата на Кобрата си е стъ­пила на краката и отново е в топ 10 на най-обо­ротните чалгарки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене