Искри в парламента! ГЕРБ удари с остра декларация Корнелия Нинова: Тя е г-жа Лъжа!

Четете европейски документи, изготвени в Брюксел, а не на „Позитано“, избухна от трибуната Десислава Атанасова

Въпросите, които задавахте във вторник, намериха своя отговор и то не от нас, а от самата а ЕК в доклад от вчера, Корнелия Нинова е г-жа Лъжа. Това каза народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова в декларация от името на група по време на петъчния парламентарен контрол.

„Питам се за кой ли път трябва да ви покажат от Европа, че или не можете да четете европейски документи, изготвени в Брюксел, а не на „Позитано“, или че лъжете съзнателно. Колко пъти си позволихте да представите България в негативна светлина пред нашите европейски партньори и тогава, когато размахвате сметки, спрени европейски фондове и тогава, когато ви опровергаха от Дирекция „Земеделие“ на ЕК и сега когато ви опровергават от дирекция „Миграция“ и колко трябва да станат лъжите на вас г-да социалисти“, заяви тя. Атанансова нарече Корнелия Нинова „Госпожа Лъжа“. „Наблюдаваме днес странна празнота в лявата част на залата и странна тишина. Къде сте, другари социалисти? Кабинети ли редите, по протокол ли се обучавате или просто, когато трябва да се дават неудобни отговори по зададени от вас въпроси отсъствате. Отсъства и лидерът ви. Колкото и да се опитвате да сте шумни в момента, къде ви отиде възторжения комсомолски план от вторник, г-жо Нинова, задочно, ако отнякъде чувате, когато размахвахте уж уличаващите правителството документи“, коментира Десислава Атанасова.

Тя попита отново дали е имало среща на Корнелия Нинова с ген. Решетников или не.

„Помни ли Нинова предаването „Панорама“, когато завяваше едно, а в други предавания друго. Докога така? Може би това е от партизанските години или лъжата винаги има лош край“, коментира Атанасова. Тя се обърна към Таско Ерменков като му каза, че и той е констатирал, че Нинова лъже. Атанасова попита дали Ерменков помни какво е написал във Фейсбук за кандидат-президентската номинация в БСП.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене