МЕГА СКАНДАЛ! Лидер на ГЕРБ в Гърмен легализира „политическият рекет“ на миналото областно събрание на партията в Благоевград!?

Истинска политическа гюрултия се задава в ГЕРБ – Гърмен. Напрежението расте и скоро ще се разпали в нечуван скандал. Такива поне са прогнозите. Епицентъра на това земетресение е временният лидер на партията Верхад Ислямов, който си позволил да легитимира така наречения „политически рекет“ на провелото се последно областно заседание миналия петък в Благоевград.

Пред всички изключително афектирано и директно, Ислямов поискал отговорност от областното ръководство на партията за това, че строителна фирма от родното му село Дебрен не му дава пари на изборите и било редно с нея да се разправят политически. Пред всички свои съпартийци напълно директно Ислямов, който е заместник-директор на училището в Дебрен, е заявил, че фирмите били длъжни да „плащат на ГЕРБ“, щото вземали „пай от баницата“, с които е на път да разпали най- големият политически скандал, разпален някога на територията на страната като цяло. Дълги години в медиите излизаха статии и разследвания свързани именно с така наречения „политически рекет над бизнеса“. На не малко партийни формации опозиционни на ПП ГЕРБ в предизборните слагани, беше заложена именно борбата с „политическият рекет над бизнеса“… Ислямов вади ли нещата на светло или просто си е повярвал, че той може да иска пари от бизнеса щото е „лидер на ГЕРБ – Гърмен“?! Второто не не по важност е изцепката на Ислямов, че „фирми вземали пай от баницата“? Нима Ислямов иска да потвърди с името си, че в България – лидерите на ГЕРБ по места разпределят „баницата“?

239-06-01-005

Ислямов никога не е крил близостта си с Минка Капитанова , избрана с гласовете на ДПС, опозиция на партията му ГЕРБ и поддържана от ДПС – Абланица от влиятелен депутат от ДПС.

Че така опорочава своите собствени лидери и ръководство в Благоевград и София, от чиито министерства тръгват обществените поръчки, например? Тук е мястото да споделим, че вчера поканихме самия господин Ислямов в офиса на Топ Преса за повече информация. Той дойде, но отказа да даде официално изявление. Това може да го потвърди заместник областния Асим Адемов, който ни съдейства за тази среща. Ислямов потвърди всичко казано на областното събрание и по този начин показва едно – време е за неговата оставка. В дни на провеждането на истинска революция в политическата система, стартирала с референдума на Слави Трифонов, такива политици вече нямат място. 21 век в европейска България лидер на партия да се оплаква, „че фирма не му е дала пари“ си е направо за прокурор? Още повече, че е имало стотици свидетели на споделянето на това престъпление. Нищо лично господин Ислямов, но вие показахте реалното си лице, дано това не е и лицето на партията, която представлявате..

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА – КАК ГЕРБ – ГЪРМЕН СЕ ПРОДАВАТ НА ОЛИГАРХИЯТА В ОБЩИНАТА УПРАВЛЯВАНА ОТ МИНКА КАПИТАНОВА… СЛУГИ НА КАПИТАНОВА ЛИ СА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ НА ГЕРБ – ГЪРМЕН? ЗАД КАПИТАНОВА Е ДПС И АЛИОСМАН – ЗАД КАПИТАНОВА СА ГЕРБ – ГЪРМЕН В ЛИЦЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО! СЛУГИ НА ДПС ЛИ СА ВЕРХАД ИСЛЯМОВ И КОМПАНИЯ?

ЧЕТЕТЕ В ПЕТЪК – САМО В ТОП ПРЕСА! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене